Які документи потрібні для візи в Англію

Содержание

Віза до Великобританії

Як отримати візу?

Що потрібно для оформлення

процес оформлення

Про компанію

Документи на візу до Великобританії

Документи на візу в Англію діляться на два види:

  1. Документи від заявника, тобто від вас. Оригінали і ксерокопії документів здаються в посольство.
  2. Документи від Англійської боку. Документи для отримання гостьовою, туристичною, бізнес-візи, навчальної, візи нареченої або візи дружини, робочої візи.

Зберіть документи від заявника, тобто від себе і документи від англійською сторони відповідно до Ваших типом візи в Англію.

Нижче наведено список загальних документів (його необхідно збирати усім) і списки додаткових документів в залежності від типу візи.

Документи від заявника - список документів необхідних для отримання візи в Англію

  1. Фото розміром 3,5х4,5 (1 шт., Кольорова, без рамок, кутів і овалів)
  2. Закордонний паспорт (старі + діючий)
  3. Довідка з місця праці на фірмовому бланку компанії із зазначенням посади та окладу
  4. 2НДФЛ
  5. Деталізація банківського рахунку (за останні 3 місяці)
  6. Документи на власність (квартира, машина, дача, гараж, земельну уч. І т.д.) - копії
  7. Свідоцтво про шлюб - копія
  8. Свідоцтво про народження дітей (до 21 років) - копія
  9. Копія російського паспорта (1стор. + Прописка)

Документи для візи до Великобританії в залежності від типу візи.

Документи для отримання гостьової візи (на запрошення) в Англію

  1. Лист на фірмовому бланку від особи, яка Вас запрошує, з поясненням Ваших відносин, тривалості та мети візиту, чому візит доводиться саме на цей час, а також того, де Ви зупинитеся. Якщо Ваш візит приурочений до якого-небудь торжества, наприклад, до весілля або ювілею, то в запрошенні повинно бути детально описано подію, час і місце його проведення, а також чому саме Ви запрошені на цю подію. Запрошення пишеться на ім'я посольства Великобританії в Москві в довільній формі. Можна надіслати по факсу або електронною поштою. Завіряти ніде не потрібно.
  2. До цього листа бажано додати копії наступних документів, теж завіряти ніде не потрібно:

докладні виписки з банку за останні 6 місяців,

платіжні відомості про зарплату,

по житлу - копії особового рахунку з житлово-будівельного товариства, копії сертифіката на право власності або копію контракту про оренду.

якщо це громадянин Великобританії, копія першої сторінки його британського паспорта,

якщо запрошує має будь-який статус у Великобританії, наприклад, вид на проживання, то копія документа про надання статусу,

якщо запрошує знаходиться в Великобританії за візою, то копія першої сторінки його паспорта та копія британської візи,

часто нас запрошує громадянин Великобританії, чоловік нашої подруги або дочки - громадянки Росії. В цьому випадку треба отримати копії від обох - від британця (копію першої сторінки його британського паспорта);


Віза до Великобританії - список документів

Ви можете оформити візу у нас

Оцінимо шанси безкоштовно Скачайте опитувальний лист в блоці заявки на візу, заповніть та надішліть

нам для оцінки шансів на отримання виїзних документів до Британії

Ви можете зібрати, перекласти і подати документи на візу до Великобританії самостійно, або ж звернутися за допомогою до нас. Вибір потрібного типу візи, підбір необхідних документів, професійний переклад, оперативне оформлення - все це не проблема для нас, адже ми займаємося візами до Великобританії понад 20 років.

Підготовка всіх документів для візи до Великобританії професіоналами дає практично сто відсоткові гарантії в успіху вашого візової заяви, а найчастіша причина відмов при самостійній подачі - це неправильно підготовлена ​​документація. Звертаючись до нас ви можете бути впевнені: документи на візу для поїздки в Лондон та інші міста Англії будуть надані візового центру в кращому вигляді.

Документи на англійську візу - важливі моменти

Плануючи поїздку в Англію, необхідно подати заяву до візового центру для отримання візи, що дає право на в'їзд в країну. До заяви повинні прикладатися документи для візи в Англію, які підтверджують мету візиту, наявність фінансових засобів і джерел доходу, а також містять інші відомості про заявника.

Віза в Англію, документи на яку необхідно подавати до візового центру, видається тільки після ретельної перевірки. Заявник несе відповідальність за достовірність інформації, всіх даних і вказівка ​​реквізитів, які можуть знадобитися для перевірки зазначеної в документах інформації (контактні номери телефонів, адреси електронної пошти, адреси інтернет-сайтів та ін.). При подачі неповного пакету документів для оформлення візи в Англію в позитивному рішенні може бути відмовлено. Тому важливо не тільки надати вичерпні відомості про себе, а й переконатися, що вся зазначена інформація відповідає дійсності, заповнена коректно і без помилок.

Британія, і зокрема, підготовка всієї необхідної документації вимагає серйозного підходу. Для візи в Англію документи необхідно подавати заздалегідь. Щоб уникнути інцидентів, ми рекомендуємо робити це за 3 місяці до поїздки. Перелік всього необхідного, що потрібно надати у візовий центр, знаходиться нижче. Підходьте до збору відповідально і заповітна visa виявиться у вас.

Загальні документи для візи до Великобританії

Незалежно від типу запитуваної візи необхідно надати наступні документи для візи до Великобританії:

  • 1 Заповнена та підписана заявником анкета. Якщо ви оформляєте візу у нас, анкету ми складемо самі, вам потрібно буде тільки заповнити опитувальний лист. Опитувальний лист для студентської візи, опитувальний лист для інших типів віз.
  • 2 Дійсний закордонний паспорт. У ньому повинна бути вільний лист в обох сторін для вклейки візи.
  • 3. Документація, що підтверджує наявність фінансових засобів, достатніх для здійснення поїздки, оплати проживання, харчування, транспортних та інших витрат на весь період перебування в Великобританії. Консульством розглядаються свіжі виписки з банківських рахунків, квитанції про заробітну плату. Ще можна надати податкову документацію з печатками податкової інспекції, які свідчать про те, що заявник або його спонсор в змозі оплатити поїздку. Спонсор, що подає копії своїх банківських рахунків заявнику, може видалити код доступу та номер рахунку в цілях безпеки. Допускається видалення будь-яких особистих відомостей з виписок про зарплату (наприклад, номери національного страхування). Документація на землю, нерухомість, автомобіль, квитанції про обмін валюти, готівку не є підтвердженням наявності коштів.
  • 4 Документи, що підтверджують роботу або навчання заявника. Англійське Консульство приймає довідки з місця роботи із зазначенням посади, періоду роботи в даній організації, а також розміру заробітної плати. Документ повинен бути наданий на бланку організації, з підписом і печаткою керівника або бухгалтера. Бажано підготувати довідку за формою 2 ПДФО. Студентам досить надати лист з навчального закладу із зазначенням курсу і факультету.
  • 5 Старі закордонні паспорти (при їх наявності) - оригінали.

Доводимо до вашого відома, що з 21.03.2016 при подачі документів на візу до Великобританії, фотографії надавати не потрібно.

Додаткові документи на візу до Великобританії

Крім перерахованих вище, необхідно додатково надати наступні документи на візу в Англію, в залежності від її типу.

Список додаткових документів для туристичної візи (C-VISIT)

  • 1 Документи на візу в Лондон (або інші міста Великобританії) для туристичних цілей повинні включати підтвердження броні туру або готелю в Великобританії. Якщо ви звернулися в нашу компанію, ми самостійно забронюємо для вас готель.
  • 2 Ксерокопія свідоцтва про шлюб з перекладом на англійську мову. Надається навіть, якщо дружина / чоловік не їдуть з вами.
  • 3 Ксерокопія свідоцтва про народження дітей з перекладом на англійську мову. Надається навіть, якщо вони не їдуть до Великобританії з вами.
  • 4 Ксерокопія свідоцтва про володіння нерухомістю (земельною ділянкою, дачею, квартирою і т.д.) з перекладом на англійську мову.
  • 5 Виписка з банківського рахунку, що відображає рух грошових коштів за останні 3 місяці. Непрацюючому заявнику необхідно надати довідку з місця роботи спонсора, його спонсорський лист і виписку з банківського рахунку.
  • 6 Ксерокопія першої сторінки (з фотографією) внутрішнього російського паспорта.

Список додаткових документів для бізнес-візи в Англію (C-VISIT-BUSINESS)

Запрошення від компанії у Великобританії з інформацією, для якої мети вас запрошують і де ви зупинитеся. Якщо поїздка оплачується стороною, що запрошує, ця інформація також вказується. Лист на фірмовому бланку висилати не візового центру, а заявнику безпосередньо, і прикладається їм до анкети.

Список додаткових документів на гостьову візу в Англію (C-FAMILY VISIT)

  • 1 Лист від запрошуючої особи із зазначенням, які відносини пов'язують його з вами, цілі та тривалості візиту, а також інформації про те, де ви зупинитеся.
  • 2 Документація, що підтверджує імміграційний статус особи, яка запрошує (наприклад, копії сторінок паспорта з фотографією і британською візою). Якщо стороною, що запрошує є громадянин / громадянка Великобританії, який перебуває у шлюбі з громадянкою / громадянином РФ, необхідно надати копії паспорта від обох і копію сторінки з дійсною візою Великобританії громадянина Росії. Якщо ви плануєте візит до будь-якого родича, який знаходиться у Великобританії, необхідно надати копію його діючої візи або підтвердження його статусу в Об'єднаному Королівстві. Лист на фірмовому бланку і додаткова інформація надсилається заявнику безпосередньо, і прикладається їм до анкети.

Додатково для студентської візи в Англію (C-VISIT-STUDENT)

  • 1 Список документів для візи до Великобританії з метою навчання повинен включати оригінал листа з коледжу, університету або школи у Великій Британії про зарахування на курс навчання. У ньому повинна бути зазначена докладна інформація про тривалість і вартість навчання. Також необхідно надати копію листа. Оригінал документа ми повернемо вам для того, щоб ви могли його показати імміграційній владі після прибуття в країну. Безпосередньо до Візового центру або до Посольства оригінал листа про зарахування на курс навчання не висилати. Особи, які бажають відправитися до Великобританії з метою навчання, повинні самостійно запитувати у школи, коледжу чи університету лист до того, як подадуть документацію для отримання візи.
  • 2 Сертифікати і дипломи про здобуття освіти або проходження навчання в Російській Федерації (наприклад, лист зі школи, коледжу чи вузу, студентський квиток та ін.).
  • 3 Сертифікати і дипломи про попередні проходженнях навчання в Великобританії при їх наявності (наприклад, сертифікат про закінчення мовних курсів)
  • 4 Документи, що підтверджують наявність фінансових засобів на оплату навчання, проживання, і додаткових витрат під час перебування у Великобританії без необхідності отримувати допомогу з громадських фондів або влаштування на роботу. Надаються довідки із зазначенням заробітної плати з місць роботи батьків, оригінали виписок з банківських рахунків і інша документація.

Додатково для студентської візи в Англію (Tier 4)

  • 1 CAS. У ньому повинна бути зазначена докладна інформація про навчання.
  • 2 Тест на знання англійської мови (приймається тільки від сертифікованих навчальних закладів.)
  • 3 Виписка з банківського рахунка з залишком необхідної суми, яка повинна лежати на рахунку не менше 28 днів. (Залишок за рахунком розраховується виходячи з: суми навчання та проживання за рік + місячні витрати на перші 9 міс. Якщо навчання та проживання в Лондоні, то з розрахунку 1265 фунтів на місяць, якщо за його межами, то 1015 фунтів на місяць. Всі ці суми плюсуються і виходить та сума, яка повинна лежати на рахунку. Ну і звичайно це повинні бути не останні гроші, т е щось повинно ще залишатися.)
  • 4 При подачі документів потрібно підтвердити негативний результат на ТБ. Перевірка на ТБ необхідно проходити в одній з клінік Москви, Санкт-Петербурга, Новосибірська і Єкатеринбурга, акредитованих Міністерством внутрішніх справ Великобританії. Після перевірки буде виданий сертифікат, який потрібно здавати з пакетом документів на візу до Великобританії.

Додатково для візи на постійне місце проживання в якості нареченої / нареченого / дружини / чоловіка (Civil Partnership)

  • 1 Свідоцтво про народження заявника, свідоцтва про народження його спонсора, дітей, які його будуть супроводжувати в поїздці до Англії.
  • 2 Оригінал свідоцтва про шлюб (у разі, якщо подаються документи на візу дружини / чоловіка або Civil Partner).
  • 3 Документи, що підтверджують факт постійного проживання спонсора в Сполученому Королівстві (копія його свідоцтва про реєстрацію або паспорта).
  • 4 Свідоцтво про смерть дружини / чоловіка або свідоцтво про розлучення, якщо заявник або спонсор були одружені раніше.
  • 5 Банківські виписки з рахунку спонсора за останні 6 місяців.
  • 6 Лист від роботодавця спонсора, яке підтверджує його місце роботи.
  • 7 Свіжі квитанції про отримання заробітної плати спонсором із зазначенням суми.
  • 8 Документація на нерухомість, в якій ви будете проживати по приїзду в Великобританію (договір оренди, сертифікат про право власності, документи про покупку в розстрочку нерухомості та ін.).
  • 9 Підтвердження відносин спонсора та заявника (електронні або прості листи, фотографії, роздруківки телефонних рахунків, а також візи в паспортах, що показують, що ви разом їздили на відпочинок або відвідували один одного).
  • 10 Тест на знання англійської мови (приймається тільки від сертифікованих навчальних закладів.)
  • 11 При подачі документів потрібно підтвердити негативний результат на ТБ. Перевірка на ТБ необхідно проходити в одній з клінік Москви, Санкт-Петербурга, Новосибірська і Єкатеринбурга, акредитованих Міністерством внутрішніх справ Великобританії. Після перевірки буде виданий сертифікат, який потрібно здавати з пакетом документів на візу до Великобританії.

Заповніть заявку на оформлення візи

для безкоштовної оцінки шансів на отримання візи заповніть анкету і прикладіть її до заявки.

Перевірка виходу візи

на даний момент працює тільки для заяв, що подавалися в Москві.

Найближча дата подачі

подача документів у візовий центр

Орієнтовна дата готовності

якщо зверніться до нас прямо зараз

123242, Москва, Дружінніковская, 15, оф. 214, Краснопресненська

Компанія "Глобал Контакт", візовий відділ по Великобританії