Віза в США для нареченої

У нашій компанії віза нареченої в США оформляється максимально швидко і без проблем. 20-ти річний досвід за плечима і кваліфікація наших співробітників дає стовідсоткову гарантію успіху.

Припустимо, ви познайомилися з американцем в мережі, у вас з ним виникли серйозні стосунки, і ви вже замислюєтеся про весілля. Але вся проблема в тому, що ваш коханий живе на іншому континенті, а приїхати туди не зовсім легко. Щоб вийти за нього заміж, вам знадобиться віза типу К-1. Вона не вважається імміграційної, тому отримати її набагато простіше і швидше, ніж інші візи.

Вартість візи нареченої в Америку

Можливості візи нареченої в США

Віза К-1 дає можливість перетнути кордон США. На весілля дається рівно 90 днів з дня прильоту в Америку. Якщо в цей період весілля відбудеться, ви будете мати повне право на те, щоб залишитися в країні. Якщо немає, то ваш легальний статус завершиться разом із закінченням терміну візи і вам доведеться виїхати зі Штатів.

Основні етапи отримання візи нареченої К-1

Поговоримо про те, як відбувається отримання візи нареченої в США. Розглянемо кілька основних етапів процесу.

Американське посольство розгляне вас в якості майбутньої нареченої, тільки якщо вже відбулася реальна зустріч з вашим нареченим з США. Факт знайомства слід підтвердити, для цього підійдуть наступні документи:

  • квитки;
  • Підтвердження оренди номерів в готелі;
  • візи;
  • Відгуки знайомих в письмовому вигляді;
  • Загальні знімки і т. П.

Подача петиції і збори документів

Після зустрічі, що відбулася вам потрібно буде зайнятися підготовкою пакету документів і заповнити кілька спеціальних форм на англійській мові. Потім подається заява (петиція) на надання візи. Документи в Американський імміграційний центр подає наречений, який є громадянином США.

Важливо дотримуватися певних умов.

  1. Наречена і наречений не перебувають у шлюбі;
  2. Не мають відкритих петицій з іншими людьми;
  3. Зустрічалися хоча б один раз протягом 2-х років.

Документи перенаправляються по інстанціях близько 3-8 місяців. Їх кінцевий пункт - країна проживання нареченої. Після цього майбутньому подружжю належить співбесіду в посольстві.

Співбесіда-інтерв'ю для нареченої і нареченого

Свого часу вам буде спрямований конверт, що містить запрошення на інтерв'ю і список документів, які потрібно надати. У призначений день не забудьте особисто відвідати Американське посольство в Москві.

Співбесіда займає близько 15-20 хвилин. На ньому у вас можуть запитувати таку інформацію:

  • Подробиці знайомства з нареченим;
  • Деталі першої зустрічі;
  • Причини одруження;
  • Відомості про членів сім'ї нареченого з США, його роботі;
  • Плани на майбутнє і т. Д.

Рішення про надання візи нареченої в США виноситься або відразу ж, або в найближчі дні після інтерв'ю.

Приводами для відмови стають тільки підозри в імміграційному обмані або нездатність американця містити потенційну дружину.

Документи для подачі петиції нареченим в імміграційну службу США

  • 1 Анкета, що містить відомості про майбутніх подружжя;
  • 2 Біографічна анкета від нареченого і нареченої (по 2 примірники);
  • 3 За два кольорових фото від обох осіб (5 * 5);
  • 4 Документи про громадянство нареченого;
  • 5 Копії свідоцтв про розлучення (для перебували у шлюбі);
  • 6 Листа про наміри в довільній формі;
  • 7 Супровідний лист (із зазначенням підстав звернення, доданих документів);
  • 8 засвідчення особистих зустрічей;
  • 9 Чек від нареченого на певну суму.

Документи від нареченої для посольства

  • 1 Анкета, заповнена англійською;
  • 2 Анкета англійською, заповнена on-line, її 2 примірника в друкованій версії;
  • 3 Заява на надання візи нареченої;
  • 4 Закордонний паспорт + копія;
  • 5 Свідоцтво про народження + копія + англомовний переклад;
  • 6 Свідоцтво про розлучення + копія + англомовний переклад;
  • 7 Довідка, що завіряє відсутність судимості;
  • 8 Два кольорових фото (5 * 5, матові);
  • 9 Довідка з медогляду;
  • 10 Документи, що підтверджують відносини.

Процес отримання візи нареченої в США

  • Ми консультуємо вас про те, як, і де отримати всі необхідні документи;
  • Ви надаєте їх нам;
  • Ми їх переводимо і готуємо для передачі в імміграційну службу США, посольство;
  • Заповнюємо англійською мовою форми, анкети;
  • Обговорюємо співбесіду-інтерв'ю;
  • Оповіщаємо вас про рішення, видаємо паспорт з візою.

З нашою допомогою віза нареченої в США виявиться в ваших руках в найстисліші терміни без особливих зусиль і витрат. Довірте справу професіоналам, завдяки їх оперативної і грамотній роботі, ваше весілля обов'язково відбудеться.

Заповніть заявку на оформлення візи в США

для безкоштовної оцінки шансів на отримання візи заповніть анкету і прикладіть її до заявки.

Найближча дата подачі

подача документів у візовий центр

Орієнтовна дата готовності

якщо зверніться до нас прямо зараз

123242, Москва, Дружінніковская, 15, оф. 214, Краснопресненська

Компанія "Глобал Контакт", візовий відділ США


Віза К1 в США: як не одержати відмову

Нерідко зустрічаються випадки, коли люди, охочі стати чоловіком і дружиною, знаходяться в різних державах. Це не заборонено законом, однак вимагає тривалого документального оформлення. Віза нареченої в США необхідна, якщо дівчина вирішила вийти заміж за громадянина Сполучених Штатів. Віза нареченого - це аналогічна віза для чоловіків, які бажають відправитися до своєї нареченої.

Віза нареченої: у чому її необхідність

Отже, віза нареченої - це тип візи, який необхідний для в'їзду до Сполучених Штатів Америки, якщо у ваших планах вступ в шлюб з громадянином цієї країни. За спеціальною термінологією вона значиться, як віза К1. Якщо в одержувача візи є дитина віком до двадцяти одного року і який не перебуває в шлюбі, то для в'їзду на територію Сполучених Штатів Америки йому необхідна віза К2.

Зверніть увагу, що отримання будь-якої іншої американської візи дає вам можливість відвідати США, але не дозволить документально оформити відносини з громадянином (громадянкою) США.

Таким чином, віза необхідна людям, які бажають бути разом. Крім того, американська віза К1 є своєрідною гарантією, так як за американським законодавством наречений, вислали запрошення, несе повну відповідальність за свою наречену в період дії візи.

Так виглядає американська віза K2

Для отримання візи К1 громадянин США повинен скласти клопотання (петицію) спеціальної форми I-129F. Клопотання такої форми може подати лише громадянин Сполучених Штатів. Поза країни петиції не подаються. У процесі подачі петиції необхідно буде оплатити грошовий збір, який встановлений законодавством на момент подачі петиції.

У клопотанні від громадянина США повинна бути вказана не тільки наречена (наречений), але і діти (якщо вони є). Вказувати дітей необхідно навіть в тому випадку, якщо вони не планують відвідувати Сполучені Штати разом з вами. Зверніть увагу, що твердження клопотання - це не аргумент для надання візи.

Особливо ретельно слід переконатися в правильності написання прізвищ, зазначених в петиції. Неправильне заповнення петиції веде до тривалої затримки в отриманні візи. Затверджена петиція, пройшовши Національний візовий центр, відправляється представникам відповідного консульства.

Зразок заповнення форми I-129F

Після отримання затвердженого клопотання і додаткового пакету документів, американське консульство в Москві вишле необхідну інформацію і запрошення на бесіду. Якщо ви бажаєте уточнити інформацію про статус вашої петиції, це можна зробити, зв'язавшись з працівниками посольства і повідомивши ваші дані, а також на сайті USCIS.

Формально клопотання дійсно протягом 120 днів з дня затвердження, але працівники посольства мають право продовжити термін його дії, якщо з яких-небудь причин віза не була видана в строк.

Зібравши необхідні документи, слід записатися на співбесіду в посольство США. Це можна зробити через сайт консульства або ж по телефону. Реєструватися на співбесіду варто в разі наявності закордонного паспорта, термін дії якого мінімум на шість місяців перевищує тривалість поїздки.

Після бесіди з консульським співробітником вам повернуть оригінали всіх документів, крім довідок про медичний огляд. Зустрічаються випадки, в яких необхідно додатково здійснити переклад документа, який вам вкажуть. Здійснюється це на розсуд працівників консульства. В такому випадку надати його необхідно буде через деякий час після співбесіди.

Отримавши інформацію з посольства, ознайомтеся з подробицями проходження медичного огляду. У документації буде вказано, де ви повинні здійснити огляд. Заявнику також немає необхідності надавати документацію про проведені щеплення. Робити додаткові щеплення також не слід. Це може знадобитися лише після того, як заявник змінить статус в USCIS. Для спрощення процесу заявнику доцільно прибути в США з даними медичними документами.

В отриманому з консульства інформаційному пакеті будуть потрібні анкети. Заповніть їх і візьміть на бесіду з працівниками консульської служби.

Це будуть документи для отримання неімміграційної візи (форма DS-156) - 2 штуки, до яких слід додати фотографії.

Крім них необхідна перша частина анкети на отримання міграційної візи DS-230. Така кількість анкет подається по кожному заявнику. Крім цього слід мати анкету (DS-156K) на отримання неімміграційної візи нареченого (нареченої). І подавайте форму KEV-1.

Зразок заповнення форми DS-156K

Для проходження співбесіди з працівником посольства слід здійснити попередній запис. Записуватися слід лише після того, як вся документація буде підготовлена. Приїхавши в посольство, вам необхідно буде надати закордонний паспорт. Вас перевірять за спеціальними списками запрошених на співбесіду осіб і запросять, якщо все нормально. Немає необхідності в присутності на бесіді з працівниками посольства дітей до 14 років.

В ході бесіди з представником консульства США вам потрібно надавати форму KEV-1, а також оригінали всіх необхідних документів. Папери, оригінальна мова яких - не англійська, необхідно доповнити перекладом. Правильність перекладу повинна бути нотаріально засвідчена. Правильне оформлення документації вкрай важливо. Після співбесіди всі оригінали документів будуть повернуті, крім довідки з поліції.

Приклад нотаріально завіреного перекладу

Важливим аспектом отримання візи є фінансова стабільність нареченого (нареченої) з США, доказ чого також має бути представлено працівникам консульства. Копія необхідного документа може бути відправлена ​​факсом або електронною поштою. В якості такого документа може служити довідка про зарплату, виписки з банку про стан рахунку, декларація про податки.

В ході співбесіди співробітник консульства буде задавати вам запитання про ваш нареченого (нареченої), наприклад, де і за яких обставин була перша зустріч, коли було прийнято рішення вступити в шлюб.

Це необхідно, тому що законодавча база США вимагає переконатися в реальності відносин майбутнього подружжя.

Згідно з процедурою, офіцер консульства зобов'язаний побачити докази, що наречений і наречена зустрічалися хоча б один раз за останні два роки, а також, що ви маєте намір вступити в шлюб протягом дев'яноста днів після зустрічі на території Сполучених Штатів. Закінчивши розмову з вами, працівник посольства перевірить зібрану вами документацію. Він повинен упевнитися, що заявник має право на отримання американської візи.

Якщо трапиться так, що у видачі візи буде відмовлено, після закінчення бесіди буде видано відповідне письмове повідомлення, яке буде роз'яснювати, які документи вам потрібно буде надати додатково або як записатися на бесіду ще раз.

У разі позитивного рішення про видачу візи, документація (клопотання, копія свідоцтва про народження, документ про медичний огляд, анкета) запечатується в конверт, який спільно з паспортом буде відправлений вам для надання митній службі при проходженні митного контролю. Врахуйте, що працівники консульства знищують все копії після того, як ви отримаєте візу.

Записуватися на бесіду з працівником консульства необхідно лише тоді, коли у вас будуть необхідні документи. А саме:

  1. Ваш діючий паспорт. Якщо є діти, то необхідні і їх паспорта або наявні документи.
  2. Ваше свідоцтво про народження, свідоцтво про народження ваших дітей (якщо є).
  3. Нотаріально завірений документ-дозвіл, що підтверджує можливість виїзду з країни на постійне місце проживання в США від другого з батьків дитини, а також ксерокопію першої сторінки його паспорта. У разі позбавлення батьківських прав необхідна відповідна довідка, в разі смерті одного з батьків - підтверджуючий документ (для дітей до шістнадцяти років).
  4. Документ-довідка про зміну прізвища або свідоцтво про шлюб.
  5. Документальне підтвердження розірвання по кожному з ваших попередніх шлюбів.
  6. Виписка про відсутність судимостей у вас і ваших дітей. Такий документ необхідно отримати в кожній країні проживання, в якій ви провели більше півроку з моменту, коли вам виповнилося шістнадцять.
  7. Підтвердження відсутності у заявника небезпечних захворювань.
  8. Документальне підтвердження добробуту американського громадянина.
  9. Документи, які можна надати в якості доказової бази непідробності бажання нареченого і нареченої вступити в шлюб.

Як вести себе з працівниками консульства

Особисте спілкування, поряд з документальною базою, є важливим елементом для оформлення можливість поїздки до США. Оформлення візи безпосередньо залежить від успішності діалогу з працівником консульської служби. Саме тому необхідно «правильно» поводитися під час бесіди.

Готуючись до візиту в консульство, пам'ятайте, що зовнішній вигляд відіграє не останню роль. Проявіть повагу до офіційного установі - виключіть вульгарні наряди і яскраві кольори зі свого вбрання. Під час бесіди з працівником посольства поводьтеся спокійно, будьте ввічливі. Відповіді повинні бути чіткими. Тривалі роздуми над відповідями можуть бути розцінені як спроби обману, і ваша справа розглядатимуть більш ретельно.

Негативний результат при оформленні такої візи зустрічається рідше, ніж при оформленні туристичної візи в США. Але і це можливо.

Основними причинами можуть бути:

  • Поведінка при особистому спілкуванні. Ваша надмірна нервозність або метушливість, проблеми з відповіддю на прості питання про нареченого (нареченої) та ваших відносинах викличуть сумніви у працівників посольства;
  • Проблеми з документами. Будьте уважні, будь-які неточності в перекладі або відсутність будь-якого документа стануть причиною відмови;
  • Знайомство нареченого і нареченої через шлюбне агентство. Американська влада з підозрою ставляться до даного виду знайомства, тож чекайте додаткових питань і можливої ​​відмови. Це не стосується знайомств через інтернет;
  • Солідна різниця у віці. Якщо дівчина хоче вирушити до нареченого, який значно старше, то співробітники посольства будуть насторожено ставитися до неї;
  • Відсутність особистого спілкування.

Приклад довідки про відсутність чи наявність судимості

Дану візу наречена або наречений, швидше за все, не отримають, якщо мають судимість, були викриті за заняттям проституцією, перебувають під слідством, мають відношення до терористичних угруповань, при порушенні візового режиму будь-якої країни, яку відвідували раніше, а також у разі наявності небезпечного захворювання .

Мені потрібна допомога, щоб оформити форму нареченого.

Ось тут і починається проблема. У мене ПМЖ в Чеській республіці, хоча я 6 років вже там не з'являвся ... Відповідно, щоб зробити довідку про несудимість, потрібно в Чеське консульство звертатися. На мою місцем проживання мені доведеться їхати за 1500 км до Пітера за цією довідкою, і ще не зрозуміло, як довго вони роблять цю довідку! А візу нареченого запитувати - їхати за 1300 км до Москви! Та й звідки їм знати, скільки часу і в якій саме країні я жив раніше ?! Це маразм якийсь!

Шановні, а що значить «наявність небезпечного захворювання», що конкретно мається на увазі?