Які документи потрібні для оформлення візи до великобританії

Содержание

Віза до Великобританії

Як отримати візу?

Що потрібно для оформлення

процес оформлення

Про компанію

Документи на візу до Великобританії

Документи на візу в Англію діляться на два види:

  1. Документи від заявника, тобто від вас. Оригінали і ксерокопії документів здаються в посольство.
  2. Документи від Англійської боку. Документи для отримання гостьовою, туристичною, бізнес-візи, навчальної, візи нареченої або візи дружини, робочої візи.

Зберіть документи від заявника, тобто від себе і документи від англійською сторони відповідно до Ваших типом візи в Англію.

Нижче наведено список загальних документів (його необхідно збирати усім) і списки додаткових документів в залежності від типу візи.

Документи від заявника - список документів необхідних для отримання візи в Англію

  1. Фото розміром 3,5х4,5 (1 шт., Кольорова, без рамок, кутів і овалів)
  2. Закордонний паспорт (старі + діючий)
  3. Довідка з місця праці на фірмовому бланку компанії із зазначенням посади та окладу
  4. 2НДФЛ
  5. Деталізація банківського рахунку (за останні 3 місяці)
  6. Документи на власність (квартира, машина, дача, гараж, земельну уч. І т.д.) - копії
  7. Свідоцтво про шлюб - копія
  8. Свідоцтво про народження дітей (до 21 років) - копія
  9. Копія російського паспорта (1стор. + Прописка)

Документи для візи до Великобританії в залежності від типу візи.

Документи для отримання гостьової візи (на запрошення) в Англію

  1. Лист на фірмовому бланку від особи, яка Вас запрошує, з поясненням Ваших відносин, тривалості та мети візиту, чому візит доводиться саме на цей час, а також того, де Ви зупинитеся. Якщо Ваш візит приурочений до якого-небудь торжества, наприклад, до весілля або ювілею, то в запрошенні повинно бути детально описано подію, час і місце його проведення, а також чому саме Ви запрошені на цю подію. Запрошення пишеться на ім'я посольства Великобританії в Москві в довільній формі. Можна надіслати по факсу або електронною поштою. Завіряти ніде не потрібно.
  2. До цього листа бажано додати копії наступних документів, теж завіряти ніде не потрібно:

докладні виписки з банку за останні 6 місяців,

платіжні відомості про зарплату,

по житлу - копії особового рахунку з житлово-будівельного товариства, копії сертифіката на право власності або копію контракту про оренду.

якщо це громадянин Великобританії, копія першої сторінки його британського паспорта,

якщо запрошує має будь-який статус у Великобританії, наприклад, вид на проживання, то копія документа про надання статусу,

якщо запрошує знаходиться в Великобританії за візою, то копія першої сторінки його паспорта та копія британської візи,

часто нас запрошує громадянин Великобританії, чоловік нашої подруги або дочки - громадянки Росії. В цьому випадку треба отримати копії від обох - від британця (копію першої сторінки його британського паспорта);


Віза до Великобританії - список документів

Ви можете оформити візу у нас

Оцінимо шанси безкоштовно Скачайте опитувальний лист в блоці заявки на візу, заповніть та надішліть

нам для оцінки шансів на отримання виїзних документів до Британії

Ви можете зібрати, перекласти і подати документи на візу до Великобританії самостійно, або ж звернутися за допомогою до нас. Вибір потрібного типу візи, підбір необхідних документів, професійний переклад, оперативне оформлення - все це не проблема для нас, адже ми займаємося візами до Великобританії понад 20 років.

Підготовка всіх документів для візи до Великобританії професіоналами дає практично сто відсоткові гарантії в успіху вашого візової заяви, а найчастіша причина відмов при самостійній подачі - це неправильно підготовлена ​​документація. Звертаючись до нас ви можете бути впевнені: документи на візу для поїздки в Лондон та інші міста Англії будуть надані візового центру в кращому вигляді.

Документи на англійську візу - важливі моменти

Плануючи поїздку в Англію, необхідно подати заяву до візового центру для отримання візи, що дає право на в'їзд в країну. До заяви повинні прикладатися документи для візи в Англію, які підтверджують мету візиту, наявність фінансових засобів і джерел доходу, а також містять інші відомості про заявника.

Віза в Англію, документи на яку необхідно подавати до візового центру, видається тільки після ретельної перевірки. Заявник несе відповідальність за достовірність інформації, всіх даних і вказівка ​​реквізитів, які можуть знадобитися для перевірки зазначеної в документах інформації (контактні номери телефонів, адреси електронної пошти, адреси інтернет-сайтів та ін.). При подачі неповного пакету документів для оформлення візи в Англію в позитивному рішенні може бути відмовлено. Тому важливо не тільки надати вичерпні відомості про себе, а й переконатися, що вся зазначена інформація відповідає дійсності, заповнена коректно і без помилок.

Британія, і зокрема, підготовка всієї необхідної документації вимагає серйозного підходу. Для візи в Англію документи необхідно подавати заздалегідь. Щоб уникнути інцидентів, ми рекомендуємо робити це за 3 місяці до поїздки. Перелік всього необхідного, що потрібно надати у візовий центр, знаходиться нижче. Підходьте до збору відповідально і заповітна visa виявиться у вас.

Загальні документи для візи до Великобританії

Незалежно від типу запитуваної візи необхідно надати наступні документи для візи до Великобританії:

  • 1 Заповнена та підписана заявником анкета. Якщо ви оформляєте візу у нас, анкету ми складемо самі, вам потрібно буде тільки заповнити опитувальний лист. Опитувальний лист для студентської візи, опитувальний лист для інших типів віз.
  • 2 Дійсний закордонний паспорт. У ньому повинна бути вільний лист в обох сторін для вклейки візи.
  • 3. Документація, що підтверджує наявність фінансових засобів, достатніх для здійснення поїздки, оплати проживання, харчування, транспортних та інших витрат на весь період перебування в Великобританії. Консульством розглядаються свіжі виписки з банківських рахунків, квитанції про заробітну плату. Ще можна надати податкову документацію з печатками податкової інспекції, які свідчать про те, що заявник або його спонсор в змозі оплатити поїздку. Спонсор, що подає копії своїх банківських рахунків заявнику, може видалити код доступу та номер рахунку в цілях безпеки. Допускається видалення будь-яких особистих відомостей з виписок про зарплату (наприклад, номери національного страхування). Документація на землю, нерухомість, автомобіль, квитанції про обмін валюти, готівку не є підтвердженням наявності коштів.
  • 4 Документи, що підтверджують роботу або навчання заявника. Англійське Консульство приймає довідки з місця роботи із зазначенням посади, періоду роботи в даній організації, а також розміру заробітної плати. Документ повинен бути наданий на бланку організації, з підписом і печаткою керівника або бухгалтера. Бажано підготувати довідку за формою 2 ПДФО. Студентам досить надати лист з навчального закладу із зазначенням курсу і факультету.
  • 5 Старі закордонні паспорти (при їх наявності) - оригінали.

Доводимо до вашого відома, що з 21.03.2016 при подачі документів на візу до Великобританії, фотографії надавати не потрібно.

Додаткові документи на візу до Великобританії

Крім перерахованих вище, необхідно додатково надати наступні документи на візу в Англію, в залежності від її типу.

Список додаткових документів для туристичної візи (C-VISIT)

  • 1 Документи на візу в Лондон (або інші міста Великобританії) для туристичних цілей повинні включати підтвердження броні туру або готелю в Великобританії. Якщо ви звернулися в нашу компанію, ми самостійно забронюємо для вас готель.
  • 2 Ксерокопія свідоцтва про шлюб з перекладом на англійську мову. Надається навіть, якщо дружина / чоловік не їдуть з вами.
  • 3 Ксерокопія свідоцтва про народження дітей з перекладом на англійську мову. Надається навіть, якщо вони не їдуть до Великобританії з вами.
  • 4 Ксерокопія свідоцтва про володіння нерухомістю (земельною ділянкою, дачею, квартирою і т.д.) з перекладом на англійську мову.
  • 5 Виписка з банківського рахунку, що відображає рух грошових коштів за останні 3 місяці. Непрацюючому заявнику необхідно надати довідку з місця роботи спонсора, його спонсорський лист і виписку з банківського рахунку.
  • 6 Ксерокопія першої сторінки (з фотографією) внутрішнього російського паспорта.

Список додаткових документів для бізнес-візи в Англію (C-VISIT-BUSINESS)

Запрошення від компанії у Великобританії з інформацією, для якої мети вас запрошують і де ви зупинитеся. Якщо поїздка оплачується стороною, що запрошує, ця інформація також вказується. Лист на фірмовому бланку висилати не візового центру, а заявнику безпосередньо, і прикладається їм до анкети.

Список додаткових документів на гостьову візу в Англію (C-FAMILY VISIT)

  • 1 Лист від запрошуючої особи із зазначенням, які відносини пов'язують його з вами, цілі та тривалості візиту, а також інформації про те, де ви зупинитеся.
  • 2 Документація, що підтверджує імміграційний статус особи, яка запрошує (наприклад, копії сторінок паспорта з фотографією і британською візою). Якщо стороною, що запрошує є громадянин / громадянка Великобританії, який перебуває у шлюбі з громадянкою / громадянином РФ, необхідно надати копії паспорта від обох і копію сторінки з дійсною візою Великобританії громадянина Росії. Якщо ви плануєте візит до будь-якого родича, який знаходиться у Великобританії, необхідно надати копію його діючої візи або підтвердження його статусу в Об'єднаному Королівстві. Лист на фірмовому бланку і додаткова інформація надсилається заявнику безпосередньо, і прикладається їм до анкети.

Додатково для студентської візи в Англію (C-VISIT-STUDENT)

  • 1 Список документів для візи до Великобританії з метою навчання повинен включати оригінал листа з коледжу, університету або школи у Великій Британії про зарахування на курс навчання. У ньому повинна бути зазначена докладна інформація про тривалість і вартість навчання. Також необхідно надати копію листа. Оригінал документа ми повернемо вам для того, щоб ви могли його показати імміграційній владі після прибуття в країну. Безпосередньо до Візового центру або до Посольства оригінал листа про зарахування на курс навчання не висилати. Особи, які бажають відправитися до Великобританії з метою навчання, повинні самостійно запитувати у школи, коледжу чи університету лист до того, як подадуть документацію для отримання візи.
  • 2 Сертифікати і дипломи про здобуття освіти або проходження навчання в Російській Федерації (наприклад, лист зі школи, коледжу чи вузу, студентський квиток та ін.).
  • 3 Сертифікати і дипломи про попередні проходженнях навчання в Великобританії при їх наявності (наприклад, сертифікат про закінчення мовних курсів)
  • 4 Документи, що підтверджують наявність фінансових засобів на оплату навчання, проживання, і додаткових витрат під час перебування у Великобританії без необхідності отримувати допомогу з громадських фондів або влаштування на роботу. Надаються довідки із зазначенням заробітної плати з місць роботи батьків, оригінали виписок з банківських рахунків і інша документація.

Додатково для студентської візи в Англію (Tier 4)

  • 1 CAS. У ньому повинна бути зазначена докладна інформація про навчання.
  • 2 Тест на знання англійської мови (приймається тільки від сертифікованих навчальних закладів.)
  • 3 Виписка з банківського рахунка з залишком необхідної суми, яка повинна лежати на рахунку не менше 28 днів. (Залишок за рахунком розраховується виходячи з: суми навчання та проживання за рік + місячні витрати на перші 9 міс. Якщо навчання та проживання в Лондоні, то з розрахунку 1265 фунтів на місяць, якщо за його межами, то 1015 фунтів на місяць. Всі ці суми плюсуються і виходить та сума, яка повинна лежати на рахунку. Ну і звичайно це повинні бути не останні гроші, т е щось повинно ще залишатися.)
  • 4 При подачі документів потрібно підтвердити негативний результат на ТБ. Перевірка на ТБ необхідно проходити в одній з клінік Москви, Санкт-Петербурга, Новосибірська і Єкатеринбурга, акредитованих Міністерством внутрішніх справ Великобританії. Після перевірки буде виданий сертифікат, який потрібно здавати з пакетом документів на візу до Великобританії.

Додатково для візи на постійне місце проживання в якості нареченої / нареченого / дружини / чоловіка (Civil Partnership)

  • 1 Свідоцтво про народження заявника, свідоцтва про народження його спонсора, дітей, які його будуть супроводжувати в поїздці до Англії.
  • 2 Оригінал свідоцтва про шлюб (у разі, якщо подаються документи на візу дружини / чоловіка або Civil Partner).
  • 3 Документи, що підтверджують факт постійного проживання спонсора в Сполученому Королівстві (копія його свідоцтва про реєстрацію або паспорта).
  • 4 Свідоцтво про смерть дружини / чоловіка або свідоцтво про розлучення, якщо заявник або спонсор були одружені раніше.
  • 5 Банківські виписки з рахунку спонсора за останні 6 місяців.
  • 6 Лист від роботодавця спонсора, яке підтверджує його місце роботи.
  • 7 Свіжі квитанції про отримання заробітної плати спонсором із зазначенням суми.
  • 8 Документація на нерухомість, в якій ви будете проживати по приїзду в Великобританію (договір оренди, сертифікат про право власності, документи про покупку в розстрочку нерухомості та ін.).
  • 9 Підтвердження відносин спонсора та заявника (електронні або прості листи, фотографії, роздруківки телефонних рахунків, а також візи в паспортах, що показують, що ви разом їздили на відпочинок або відвідували один одного).
  • 10 Тест на знання англійської мови (приймається тільки від сертифікованих навчальних закладів.)
  • 11 При подачі документів потрібно підтвердити негативний результат на ТБ. Перевірка на ТБ необхідно проходити в одній з клінік Москви, Санкт-Петербурга, Новосибірська і Єкатеринбурга, акредитованих Міністерством внутрішніх справ Великобританії. Після перевірки буде виданий сертифікат, який потрібно здавати з пакетом документів на візу до Великобританії.

Заповніть заявку на оформлення візи

для безкоштовної оцінки шансів на отримання візи заповніть анкету і прикладіть її до заявки.

Перевірка виходу візи

на даний момент працює тільки для заяв, що подавалися в Москві.

Найближча дата подачі

подача документів у візовий центр

Орієнтовна дата готовності

якщо зверніться до нас прямо зараз

123242, Москва, Дружінніковская, 15, оф. 214, Краснопресненська

Компанія "Глобал Контакт", візовий відділ по Великобританії